Integritetspolicy

Klippsk värnar om din integritet. Vi vill därför informera dig om hur vi behandlar de personuppgifter som du lämnar till oss samt vilka rättigheter du har.

Sammanfattningsvis behandlar vi dina personuppgifter för att:

  • Administrera ditt köp eller din beställning

  • Kommunicera med dig i samband med köpet, t.ex. skicka orderbekräftelse och recensioner om ditt köp

  • Skicka marknadsföring och anpassad information om produkter, din varukorg, tävlingar och evenemang via e-post och sms

  • Ge dig anpassad marknadsföring i digitala kanaler

  • Hjälpa dig med kundserviceärenden

  • Fullgöra rättsliga förpliktelser såsom ångerrätt, reklamation och följa bokföringslagen

Nedan hittar du mer information om hur och varför vi behandlar dina personuppgifter. Vi beskriver vilka rättigheter du har att påverkar vår behandling, t.ex. att du har du en rätt att invända mot behandlingen. Du kan t.ex. när som helst invända mot marknadsföring. Vi beskriver även vad vi har för laglig grund för behandlingen och hur länge vi sparar dina personuppgifter.

Vem är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter?

LOMT AB med organisationsnummer 556944-1636, ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter (personuppgiftsansvarig) när vi behandlar dina uppgifter för egna ändamål.

Om du har några frågor angående vår behandling av dina personuppgifter eller om du vill utöva någon av dina rättigheter kan du kontakta oss på vår e-postadress kundservice@klippsk.se.

Vilka har tillgång till dina personuppgifter?

Dina personuppgifter behandlas främst av oss på Klippsk.se. Vi kommer dock att dela dina personuppgifter i enlighet med det som står nedan.

  • För att ha fungerande IT-system och bedriva vår verksamhet på ett effektivt sätt delar vi dina personuppgifter med våra IT-leverantörer. När vi delar dina personuppgifter med våra IT-leverantörer görs det endast för att de ska kunna fullgöra sina skyldigheter gentemot oss.

  • För att administrera din betalning delar vi dina personuppgifter med vår betaltjänstleverantör. Om du väljer att betala med faktura kan betaltjänstleverantören dela dina personuppgifter med kreditupplysningsföretag för att bedöma din ekonomiska situation.
  • För att leverera din beställning och hantera eventuella returer kommer vi att dela dina personuppgifter med den transportör som du väljer i kassan.

  • För att hantera kundtjänstärenden delar vi dina personuppgifter med det företag som tillhandahåller vår kundtjänst.

  • För att ge dig och andra potentiella kunder anpassad marknadsföring i digitala kanaler kommer vi att dela dina personuppgifter med den tredje part som tillhandahåller den digitala kanalen.
  • Vi delar dina personuppgifter med externa partners som hjälper oss att administrera vår marknadsföring via digitala kanaler

Delar vi dina personuppgifter utanför EU/EES?

Vi använder oss av IT-leverantörer som på vårt uppdrag och enligt våra instruktioner behandlar och därmed överför dina personuppgifter utanför EU/EES. När vi överför dina uppgifter utanför EU/EES görs detta endast om vi har stöd för överföringen enligt gällande dataskyddslagstiftning. Det innebär att överföringen kan grundas på EU-kommissionens beslut, standardavtalsklausuler eller Privacy Shield.

Om du har några frågor angående hur vi delar dina personuppgifter eller om du vill ha en kopia av de lämpliga skyddsåtgärder vi har vidtagit är du välkommen att kontakta oss.

Hur kan du påverka vår behandling av dina personuppgifter?

I enlighet med dataskyddlagstiftning har du vissa rättigheter som du kan använda för att påverka hur vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer nedan.

Rätt att återkalla ditt samtycke och att invända mot behandling

Du har rätt att återkalla hela eller en del av det lämnade samtycket till behandlingen av dina personuppgifter. Återkallelsen av ditt samtycke får effekt efter att återkallelsen ägde rum.

Du har alltid rätt att rätt att invända mot att dina personuppgifter behandlas för marknadsföringsändamål och profilering, såsom nyhetsbrev och anpassad marknadsföring.

Du har också rätt att när som helst invända mot behandlingen av dina personuppgifter som grundar sig på en intresseavvägning. Läs mer om vad en intresseavvägning innebär nedan. I vissa fall har du dock inte rätt att invända mot en behandling som grundar sig på en intresseavvägning, (t.ex. eftersom vi måste spara dina personuppgifter). Så är fallet om vi kan uppvisa tvingande berättigade skäl för behandlingen som väger tyngre än dina intressen, rättigheter och friheter eller vad det än är, för fastställande, utövande eller försvar av rättsliga anspråk.

Rätt till tillgång

Du har rätt att få en bekräftelse på om personuppgifter som rör dig behandlas av oss samt information om den behandling som vi utför, t.ex. ändamålen med behandlingen och hur länge uppgifterna sparas. Du kan även få tillgång till personuppgifterna och få en kopia av de personuppgifter som behandlas av oss.

Rätt till rättelse

Du har rätt till rättelse av eventuella felaktiga personuppgifter som rör dig och att be oss komplettera ofullständiga personuppgifter.

Rätt till radering (rätten att bli bortglömd) och begränsning av behandling

Du har under vissa förutsättningar rätt att begära radering av dina personuppgifter. Sådana förutsättningar föreligger om t.ex. personuppgifterna inte längre är nödvändiga för de ändamål som de samlats in eller behandlats för eller om du återkallar ditt samtycke som behandlingen grundar sig på och det inte finns någon annan rättslig grund för behandlingen.

Du har också rätt att begära att vi begränsar vår behandling av dina personuppgifter. Sådana förutsättningar föreligger om du t.ex. bestrider uppgifternas korrekthet eller om behandlingen är olaglig och du motsätter dig att personuppgifterna raderas samt istället begär en begränsning av uppgifternas användning.

Rätt att inge klagomål till en tillsynsmyndighet

Du har alltid rätt att lämna klagomål till en behörig tillsynsmyndighet.

Ett sådant klagomål lämnas med fördel till myndigheten i den medlemsstat inom EU/EES där du har din vanliga hemvist, där du arbetar eller där en överträdelse av gällande lagar och regler för dataskydd påstås ha förekommit. Behörig tillsynsmyndighet i Sverige är Datainspektionen. Den här rättigheten påverkar inte något annat administrativt prövningsförfarande eller rättsmedel.

Rätt till dataportabilitet

Du har rätt att be oss att överföra vissa av dina personuppgifter vi har om dig till ett annat företag (dataportabilitet).

Rätten gäller för personuppgifter som du har lämnat till oss i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format om behandlingen grundar sig på ditt samtycke eller på ett avtal och behandlingen sker automatiserat. Du har rätt till överföring av personuppgifterna direkt från oss till en annan personuppgiftsansvarig när detta är tekniskt möjligt.

Detaljerad beskrivning av hur vi behandlar dina personuppgifter

Här kan du läsa mer i detalj om varför vi behandlar dina personuppgifter, vilka kategorier av personuppgifter vi behandlar samt vilken den lagliga grunden för behandlingen är. Du kan även läsa om hur länge vi sparar dina personuppgifter.

Ändamål: För att administrera ditt köp

Behandling som utförs: 

  • Leverera dina produkter
  • Genomföra betalning
  • Skicka order- och leveransbekräftelse

  • Personuppgifter som behandlas: 

  • Namn
  • Kontaktuppgifter (postadress, e-postadress och telefonnummer)
  • Orderinformation (t.ex. vilken produkt som du har beställt)
  • Betalinformation

  • Laglig grund: Fullgörande av avtal Behandlingen är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra avtalet avseende ditt köp. Om uppgifterna inte lämnas har du inte möjlighet att genomföra ett köp hos oss.

    Lagringstid: Uppgifterna behandlas i tolv månader efter att dina produkter har levererats.

    Utöver det som står ovan så behandlas dina personuppgifter, t.ex. till personnummer, även av betaltjänstleverantören Klarna för att genomföra din betalning. Klarna är självständigt personuppgiftsansvarig för dina behandlingar och informerar dig separat om hur dina uppgifter behandlas.

    Ändamål: För att skicka recensioner till dig efter genomfört köp

    Behandlingar som utförs:

  • Skicka produktrecensioner och recensioner om din köpupplevelse
  • Personuppgifter som behandlas:
  • Namn
  • E-postadress

  • Laglig grund: Intresseavvägning Behandlingen är motiverad av vårt berättigade intresse av att kunna kontakta dig med en förfrågan om att recensera eller betygsätta de produkter som du har köpt samt din köpupplevelse.

    Lagringstid: Vi skickar produktrecensioner till dig tre veckor efter genomfört köp. Ändamål: För att skicka marknadsföring via e-post och sms.

    Behandlingar som utförs:
  • Skicka marknadsföring och nyhetsbrev med erbjudanden och information via e-post och sms
  • Skicka personligt anpassad marknadsföring så att du får erbjudanden och information som vi tror att du är intresserad av
  • Skicka information om din varukorg om du har lämnat vår webbplats utan att fullgöra köpet

  • Personuppgifter som behandlas:

  • Namn
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • För anpassad kommunikation och påminnelse om din varukorg behandlas även:

  • Surfhistorik
  • Orderhistorik

  • Laglig grund:

    Intresseavvägning

    Behandlingen är motiverad av vårt berättigade intresse av att skicka relevant marknadsföring till dig som är kund hos oss. Du har rätt att invända mot marknadsföringen när uppgifterna samlas in samt vid varje utskick.

    Samtycke

    Om du har registrerat dig för våra nyhetsbrev på vår webbplats eller lämnat ditt samtycke via e-post skickar vi marknadsföring med stöd av ditt samtycke.


    Lagringstid: Uppgifterna behandlas under ett år från genomfört köp med stöd av intresseavvägningen. Om du har lämnat ditt samtycke kommer vi att skicka nyhetsbrev tills du avregistrerar dig från våra utskick eller på annat sätt invänder mot marknadsföringen.

    Ändamål: Bjuda in dig till evenemang och tävlingar

    Behandlingar som utförs:

  • Bjuda in dig till events och tävlingar
  • Administrera din anmälan eller ditt deltagande i tävlingen
  • Personuppgifter som behandlas:

  • Namn
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Geografisk placering

  • Laglig grund:

    Intresseavvägning

    Behandlingen är motiverad av vårt berättigade intresse av att bjuda in dig som kund till evenemang och tävlingar samt att administrera din anmälan och ditt deltagande.

    Lagringstid: Uppgifterna behandlas under ett år från genomfört köp.


    Ändamål: För att administrera kundserviceärenden

    Behandlingar som utförs

  • Besvara och hantera ditt kundserviceärende via e-post, telefon eller sociala medier
  • Personuppgifter som behandlas:

  • Namn
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Den information du lämnar, t.ex. ordernummer.

  • Laglig grund:

    Berättigat intresse

    Vår rättsliga grund för behandlingen är vårt berättigade intresse av att hjälpa dig med ditt ärende.

    Lagringstid: Uppgifterna behandlas i sex månader från det att ärendet är avslutat.


    Ändamål: För att hantera ångerrätt, reklamationer eller andra anspråk

    Behandlingar som utförs:

  • Hantera eventuell ånger av köp
  • Hantera eventuellt reklamationsärende eller andra anspråk

  • Personuppgifter som behandlas:

  • Namn
  • Kontaktuppgifter (postadress, e-postadress och telefonnummer)
  • Information från vår kommunikation med dig i samband med ditt anspråk (t.ex. information om den aktuella ordern)
  • Laglig grund:

    Rättslig förpliktelse och intresseavvägning

    Behandling är nödvändig för att vi ska agera i enlighet med konsumenträttslig lagstiftning och därmed följa en rättslig förpliktelse. Vi har även ett berättigat intresse av att kunna försvara oss mot ett eventuellt rättsligt anspråk.

    Lagringstid: Uppgifterna behandlas från dess att du inkommer med ditt anspråk och behandlas så länge processen avseende anspråket pågår.

    Ändamål: För att följa bokföringslagen

    Behandlingar som utförs:

  • Följa bokföringslagstiftningen
  • Personuppgifter som behandlas:

  • Namn
  • Postadress
  • E-postadress
  • Betalningshistorik och transaktioner
  • Laglig grund:

    Rättslig förpliktelse

    Behandlingen är nödvändig för att följa tvingande lag, d.v.s. bokföringslagen .

    Lagringstid: Uppgifterna behandlas i sju till åtta år i enlighet med bokföringslagen.


    Intresseavvägningar

    För vissa ändamål behandlar vi dina personuppgifter med stöd av en intresseavvägning som laglig grund för behandlingen. I intresseavvägningen har vi bedömt att vårt berättigade intresse av att utföra behandlingen väger tyngre än ditt intresse och dina grundläggande rättigheter av att inte få dina personuppgifter behandlade. Vad som är vårt berättigade intresse framgår i tabellerna ovan. Om du vill veta mer om hur vi har gjort den här bedömningen är du välkommen att kontakta oss. Våra kontaktuppgifter hittar du i början av den här integritetspolicyn.

    Denna integritetspolicy fastställdes den 12:e November 2018.


    $1 Dagar
    $2 Timmar
    $3 Minuter
    $4 Sekunder
    {"en":"New","fr":"Nouveau"} {"en":"Bästsäljare","fr":"Bästsäljare"} {"en":"Trending","fr":"Tendance"} {"en":"Deal","fr":"Traiter"}
    { "en": { "general": { "field": { "required": "Required", "actions": "Actions", "top_btn": "Top" }, "accessibility": { "skip_to_content": "Skip to content", "close_modal": "Close (esc)" }, "meta": { "tags": "Tagged \"[[ tags ]]\"", "page": "Page [[ page ]]" }, "404": { "title": "404 Page Not Found", "subtext": "The page you requested does not exist.", "link": "Continue shopping" }, "pagination": { "previous": "Previous", "next": "Next", "current_page": "Page [[ current ]] of [[ total ]]" }, "password_page": { "opening_soon": "Opening Soon", "login_form_heading": "Enter store using password", "login_form_password_label": "Password", "login_form_password_placeholder": "Your password", "login_form_submit": "Enter", "signup_form_email_label": "Email", "signup_form_success": "We will send you an email right before we open!", "password_link": "Enter using password", "powered_by_shopify_html": "This shop will be powered by [[ shopify ]]" }, "social": { "share_on_facebook": "Share", "share_on_twitter": "Tweet", "share_on_pinterest": "Pin it", "alt_text": { "share_on_facebook": "Share on Facebook", "share_on_twitter": "Tweet on Twitter", "share_on_pinterest": "Pin on Pinterest" } }, "search": { "no_results_html": "Your search for \"[[ terms ]]\" did not yield any results.", "results_with_count": { "one": "[[ count ]] result for \"[[ terms ]]\"", "other": "[[ count ]] results for \"[[ terms ]]\"" }, "title": "Search our site", "placeholder": "Search", "submit": "Submit", "close": "Close search" }, "newsletter_form": { "newsletter_email": "Join our mailing list", "email_placeholder": "Din e-postadress", "confirmation": "Thanks for subscribing", "submit": "PRENUMERERA", "show_me_text": "Do not show me again" }, "filters": { "show_more": "Show More", "show_less": "Show Less" }, "breadcrumbs": { "home": "Hem", "create_account": "Create account", "account": "Account", "addresses": "Addresses" }, "item": { "remove": "Remove Item" } }, "sections": { "header": { "top_header_login": "Login", "top_header_register": "Register", "top_header_wishlist": "Wish list", "register_dropdown": "No account? Create one here", "forgot": "Forgot password", "all_collection": "All Collections", "world_wide_delivery": "Worldwide delivery", "shipping_text": "Free UK Delivery on orders over £ 100", "hot_line": "Hot line" }, "menu": { "mobile_menu_tab": "Menu", "mobile_account_tab": "Account", "mobile_settings_tab": "Settings" }, "slideshow": { "next_slide": "Next slide", "previous_slide": "Previous slide", "pause_slideshow": "Pause slideshow", "play_slideshow": "Play slideshow", "play_video": "Play video", "close_video": "Close video" }, "map": { "get_directions": "Get directions", "address_error": "Error looking up that address", "address_no_results": "No results for that address" } }, "blogs": { "article": { "view_all": "View all", "all_topics": "All topics", "by_author": "by [[ author ]]", "posted_in": "Posted in", "read_more": "Read more", "back_to_blog": "Back to [[ title ]]" }, "comments": { "title": "Leave a comment", "name": "Namn", "email": "Email", "message": "Message", "post": "Post comment", "moderated": "Please note, comments must be approved before they are published", "success_moderated": "Your comment was posted successfully. We will publish it in a little while, as our blog is moderated.", "success": "Your comment was posted successfully! Thank you!", "comments_with_count": { "one": "[[ count ]] comment", "other": "[[ count ]] comments" } } }, "cart": { "general": { "title": "Varukorg", "note": "Add a note to your order", "remove": "Remove", "subtotal": "Subtotal", "savings": "You're saving", "shipping_at_checkout": "Shipping & taxes calculated at checkout", "update": "Update", "checkout": "Process Check out", "empty": "Your cart is currently empty.", "cookies_required": "Enable cookies to use the shopping cart", "edit": "Edit", "cancel": "Cancel", "continue_shopping": "Continue shopping", "recently_added_item": "Recently added item(s)", "remove_item": "Remove This Item", "view_and_edit_cart": "View and edit cart", "clear": "Clear cart", "empty_page_title": "Shopping Cart is Empty", "here": "here", "empty_continue_html": "Click here to continue shopping.", "processing": "Processing...", "items_count_label" : "[[ count ]] item(s) in your cart", "ok" : "Ok" }, "label": { "product": "Product", "price": "Price", "quantity": "Quantity", "total": "Total", "total_item": "Total item", "sub_total_top": "Cart Subtotal" } }, "collections": { "general": { "view_all": "View all", "clear_all": "Clear All", "no_matches": "Sorry, there are no products in this collection", "items_with_count": { "one": "[[ count ]] product", "other": "[[ count ]] products" }, "load_more": "Load More", "sidebar_btn": "Filter by" }, "sorting": { "title": "Sortera efter", "manual": "Featured", "best_selling": "Bästsäljare", "title_ascending": "Alphabetically, A-Z", "title_descending": "Alphabetically, Z-A", "price_ascending": "Price, low to high", "price_descending": "Price, high to low", "created_descending": "Date, new to old", "created_ascending": "Date, old to new" }, "filters": { "title_tags": "Filter", "all_tags": "All products", "categories": "categories", "title": "Filter", "color": "Color", "size": "Size", "brand": "Brand", "price": "Price", "green": "Green", "blue": "Blue", "red": "Red", "pink": "Pink", "black": "Black", "purple": "Purple", "white": "White", "orange": "Orange" }, "product_item": { "quick_shop": "Quick View", "compare": "Compare", "wishlist": "Add to Wishlist" } }, "contact": { "form": { "name": "Namn", "email": "Email", "phone": "Phone Number", "message": "Message", "submit": "Submit", "post_success": "Thanks for contacting us. We'll get back to you as soon as possible.", "address": "Address", "telephone": "Telephone", "title": "Skriv till oss", "required": "Required" } }, "customer": { "account": { "title": "MITT KONTO", "details": "Account Details", "view_addresses": "View Addresses", "return": "Return to Account Details" }, "activate_account": { "title": "Activate Account", "subtext": "Create your password to activate your account.", "password": "Password", "password_confirm": "Confirm Password", "submit": "Activate Account", "cancel": "Decline Invitation" }, "addresses": { "title": "Your Addresses", "default": "Default", "add_new": "Add a New Address", "edit_address": "Edit address", "first_name": "First Name", "last_name": "Last Name", "company": "Company", "address1": "Address1", "address2": "Address2", "city": "City", "country": "Country", "province": "Province", "zip": "Postal\/Zip Code", "phone": "Phone", "set_default": "Set as default address", "add": "Add Address", "update": "Update Address", "cancel": "Cancel", "edit": "Edit", "delete": "Delete", "delete_confirm": "Are you sure you wish to delete this address?" }, "login": { "title": "Login", "desc": "If you have an account, sign in with your email address.", "email": "Email", "password": "Password", "forgot_password": "Forgot your password?", "sign_in": "Sign In", "guest_title": "Continue as a guest", "guest_continue": "Continue" }, "orders": { "title": "Order History", "order_number": "Order", "date": "Date", "payment_status": "Payment Status", "fulfillment_status": "Fulfillment Status", "total": "Total", "none": "You haven't placed any orders yet." }, "order": { "title": "Order [[ name ]]", "date": "Placed on [[ date ]]", "cancelled": "Order Cancelled on [[ date ]]", "cancelled_reason": "Reason: [[ reason ]]", "billing_address": "Billing Address", "payment_status": "Payment Status", "shipping_address": "Shipping Address", "fulfillment_status": "Fulfillment Status", "discount": "Discount", "shipping": "Shipping", "tax": "Tax", "product": "Product", "sku": "SKU", "price": "Price", "quantity": "Quantity", "total": "Total", "fulfilled_at": "Fulfilled [[ date ]]", "subtotal": "Subtotal" }, "recover_password": { "title": "Reset your password", "email": "Email", "submit": "Submit", "cancel": "Cancel", "subtext": "We will send you an email to reset your password.", "success": "We've sent you an email with a link to update your password." }, "reset_password": { "title": "Reset account password", "subtext": "Enter a new password for [[ email ]]", "password": "Password", "password_confirm": "Confirm Password", "submit": "Reset Password" }, "register": { "title": "Create Account", "first_name": "First Name", "last_name": "Last Name", "email": "Email", "password": "Password", "submit": "Create", "desc": "Creating an account is easy. Just fill in the form below." } }, "homepage": { "onboarding": { "product_title": "Your product's name", "product_description": "This area is used to describe your product’s details. Tell customers about the look, feel, and style of your product. Add details on color, materials used, sizing, and where it was made.", "collection_title": "Your collection's name", "blog_title": "Your post's title", "blog_excerpt": "Your store hasn’t published any blog posts yet. A blog can be used to talk about new product launches, tips, or other news you want to share with your customers. You can check out Shopify’s ecommerce blog for inspiration and advice for your own store and blog.", "blog_author": "Author name", "no_content": "This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar." } }, "layout": { "navigation": { "search": "Search", "toggle": "expand\/collapse", "expand": "expand", "collapse": "collapse", "all_categories": "All Categories" }, "cart": { "title": "Varukorg", "items_count": { "one": "item", "other": "items" } }, "customer": { "account": "Account", "log_out": "Log out", "logout": "Log out", "log_in": "Log in", "create_account": "Create account", "sign_up": "Sign up", "wishlist": "Wishlist" }, "footer": { "social_platform": "[[ name ]] on [[ platform ]]" }, "list_page": { "grid": "Grid", "list": "List" } }, "products": { "product": { "regular_price": "Regular price", "sold_out": "Sold out", "unavailable": "Unavailable", "on_sale": "Sale", "quantity": "Quantity", "add_to_cart": "Add to cart", "back_to_collection": "Back to [[ title ]]", "related_title": "Related Products", "qty_increase": "Increase", "qty_decrease": "Decrease", "deal_days": "Days", "deal_hours": "Hours", "deal_minutes": "Minutes", "deal_second": "Seconds", "select_option": "Select Option", "add_to_wishlist": "Add to Wishlist", "add_to_review": "Add to review", "compare_success_msg": "[[ product_title ]] has been added to comparing box successful", "compare_exist_msg": "[[ product_title ]] is exist in comparing box", "compare_cart_msg": "[[ product_title ]] has been added to shopping cart", "compare_remove_msg": "[[ product_title ]] has been removed from comparing box", "comparing_box": "Comparing box", "compare_no_items": "There is no items in comparing box", "wishlist_success_msg": "[[ product_title ]] has been added to wishlist successful", "wishlist_exist_msg": "[[ product_title ]] is exist in wishlist", "wishlist_cart_msg": "[[ product_title ]] has been added to shopping cart", "wishlist_box": "Wishlist", "wishlist_remove_msg": "[[ product_title ]] has been removed from wishlist", "wislist_no_items": "There is no items in wishlist", "upsell_cart_msg": "\"[[ product_title ]]\" has been added to shopping cart", "upsell_block_title": "Frequently bought with \"[[ product_title ]]\"", "upsell_cart_qty": "[[ count ]] item(s)", "upsell_product_page_title": "You may also like these products", "upsell_checkout_btn": "Checkout", "share": "Share product", "share_on_facebook": "Share on Facebook", "share_on_twitter": "Share on Twitter", "share_on_pinterest": "Share on Pinterest", "share_on_google": "Share on Google+", "share_on_linkedin": "Share on LinkedIn", "availability": "Availability", "in_stock": "In Stock", "out_of_stock": "Out of stock", "quick_overview": "Quick Overview", "details": "Details", "reviews": "Reviews", "first_review": "Be the first review", "tags": "Product Tags", "size_chart": "Size Chart", "options": "Options", "vendor": "Vendor", "features": "Features", "sale_left_text": "[[ sales ]] SOLD. HURRY! ONLY A FEW LEFT!", "checkout_text": "Secured and trusted checkout with", "quick_view_details": "View details", "open_light_gallery": "Click here to open gallery images" }, "upsell": { "recommend_text": "Someone purchased a", "minute_ago": "minutes ago" } }, "gift_cards": { "issued": { "title_html": "Here's your [[ value ]] gift card for [[ shop ]]!", "subtext": "Your gift card", "disabled": "Disabled", "expired": "Expired on [[ expiry ]]", "active": "Expires on [[ expiry ]]", "redeem_html": "Use this code at checkout to redeem your [[ value ]] gift card", "shop_link": "Start shopping", "print": "Print this gift card", "remaining_html": "[[ balance ]] left", "add_to_apple_wallet": "Add to Apple Wallet" } }, "date_formats": { "month_day_year": "%B %d, %Y" } }, "fr": { "general": { "field": { "required": "Requis", "actions": "Les actes", "top_btn": "Haut" }, "accessibility": { "skip_to_content": "Passer au contenu", "close_modal": "Fermer (Esc)" }, "meta": { "tags": "Mots clés \"[[ tags ]]\"", "page": "Page [[ page ]]" }, "404": { "title": "404 - Page non trouvée", "subtext": "Cette page n'est pas disponible.", "link": "Retourner au magasinage" }, "pagination": { "previous": "Précédent", "next": "Suivant", "current_page": "Page [[ current ]] sur [[ total ]]" }, "password_page": { "opening_soon": "Bientôt ouvert", "login_form_heading": "Accéder à la boutique à l'aide d'un mot de passe", "login_form_password_label": "Mot de passe", "login_form_password_placeholder": "Votre mot de passe", "login_form_submit": "Entrer", "signup_form_email_label": "Courriel", "signup_form_success": "Nous vous ferons parvenir un courriel juste avant l'ouverture!", "password_link": "Entrer avec un mot de passe", "powered_by_shopify_html": "Cette boutique sera propulsée par [[ shopify ]]" }, "social": { "share_on_facebook": "Partager", "share_on_twitter": "Tweeter", "share_on_pinterest": "Épingler", "alt_text": { "share_on_facebook": "Partager sur Facebook", "share_on_twitter": "Tweeter sur Twitter", "share_on_pinterest": "Épingler sur Pinterest" } }, "search": { "no_results_html": "Votre recherche pour \"[[ terms ]]\" n'a pas généré de résultats.", "results_with_count": { "one": "[[ count ]] résultat pour \"[[ terms ]]\"", "other": "[[ count ]] résultats pour \"[[ terms ]]\"" }, "title": "Effectuez une recherche", "placeholder": "Recherche", "submit": "Recherche", "close": "Fermer (esc)" }, "newsletter_form": { "newsletter_email": "Join our mailing list", "email_placeholder": "Adresse courriel", "confirmation": "Merci pour votre abonnement", "submit": "S'inscrire", "show_me_text": "Ne me montre plus" }, "filters": { "show_more": "Voir plus", "show_less": "Afficher moins" }, "breadcrumbs": { "home": "Accueil", "create_account": "Créer un compte", "account": "Compte", "addresses": "Adresses" }, "item": { "remove": "Retirer l'objet" } }, "sections": { "header": { "top_header_login": "S'identifier", "top_header_register": "Registre", "top_header_wishlist": "Liste de souhaits", "register_dropdown": "Pas de compte? Créer un ici", "forgot": "Mot de passe oublié", "all_collection": "Toutes les collections", "world_wide_delivery": "Livraison à l'échelle mondiale", "shipping_text": "Livraison gratuite au Royaume-Uni sur des commandes de plus de 100 £", "hot_line": "Hot line" }, "menu": { "mobile_menu_tab": "Menu", "mobile_account_tab": "Compte", "mobile_settings_tab": "Paramètres" }, "slideshow": { "next_slide": "Diapositive suivante", "previous_slide": "Diapositive précédente", "pause_slideshow": "Mettre en pause le diaporama", "play_slideshow": "Jouer le diaporama", "play_video": "Lire la vidéo", "close_video": "Fermer la vidéo" }, "map": { "get_directions": "Obtenir des directions", "address_error": "Vous ne trouvez pas cette adresse", "address_no_results": "Aucun résultat pour cette adresse" } }, "blogs": { "article": { "view_all": "Voir toutes", "all_topics": "Tous les sujets", "by_author": "par [[ author ]]", "posted_in": "Publié dans", "read_more": "Plus", "back_to_blog": "Retour à [[ title ]]" }, "comments": { "title": "Laissez un commentaire", "name": "Nom", "email": "Courriel", "message": "Message", "post": "Publier le commentaire", "moderated": "Veuillez noter que les commentaires doivent être approvés avant d'être affichés", "success_moderated": "Votre commentaire a été soumis avec succès. Nous le publierons sous peu, suite à notre processus de modération.", "success": "Votre commentaire a été publié avec succès!", "comments_with_count": { "one": "[[ count ]] commentaire", "other": "[[ count ]] commentaires" } } }, "cart": { "general": { "title": "Panier", "note": "Ajouter une note à votre commande", "remove": "Retirer", "subtotal": "Sous-total", "savings": "Vous économisez", "shipping_at_checkout": "Frais de port et remises calculés à la caisse", "update": "Mettre à jour", "checkout": "Procéder au paiement", "empty": "Votre panier est vide.", "cookies_required": "Activer les cookies pour utiliser le panier", "cancel": "Annuler", "edit": "Éditer", "continue_shopping": "Continuer vos achats", "view_and_edit_cart": "Afficher et modifier le panier", "processing": "En traitement...", "items_count_label" : "[[ count ]] article(s) dans votre panier", "ok" : "D'accord", "empty_page_title": "Le panier d'achat est vide", "empty_continue_html": "Cliquer ici pour poursuivre vos achats.", "clear": "Vider le panier", "recently_added_item": "Article (s) récemment ajouté (s)", "remove_item": "Enlever cet article", "here": "ici" }, "label": { "product": "Produit", "price": "Prix", "quantity": "Quantité", "total": "Total", "total_item": "Total de l'élément", "sub_total_top": "Sous-total du panier" } }, "collections": { "general": { "view_all": "Voir toutes", "clear_all": "Tout Supprimer", "no_matches": "Aucun produit ne correspond à votre recherche.", "items_with_count": { "one": "[[ count ]] item", "other": "[[ count ]] items" }, "load_more": "Charger plus", "sidebar_btn": "Filtrer par" }, "sorting": { "title": "Trier par", "manual": "En vedette", "best_selling": "Meilleurs vendeurs", "title_ascending": "A-Z", "title_descending": "Z-A", "price_ascending": "Prix: faible à élevé", "price_descending": "Prix: élevé à faible", "created_descending": "Date: récent à ancien", "created_ascending": "Date: ancien à récent" }, "filters": { "title_tags": "Filtrer", "all_tags": "Tous les produits", "categories": "Les catégories", "title": "Filtre", "color": "Couleur", "size": "Taille", "brand": "Marque", "price": "Prix", "green": "Vert", "blue": "Bleu", "red": "Rouge", "pink": "Rose", "black": "Noir", "purple": "Violet", "white": "Blanc", "orange": "Orange" }, "product_item": { "quick_shop": "Aperçu rapide", "compare": "Comparer", "wishlist": "Ajouter à la liste de souhaits" } }, "contact": { "form": { "name": "Nom", "email": "Courriel", "phone": "Téléphone", "message": "Message", "submit": "Envoyer", "post_success": "Merci de nous avoir avoir contacté. Nous vous reviendrons le plus rapidement possible.", "address": "Adresse", "telephone": "Téléphone", "title": "Écrivez-nous", "required": "Requis" } }, "customer": { "account": { "title": "Mon compte", "details": "Détails du compte", "view_addresses": "Voir les adresses", "return": "Retour aux détails du compte" }, "activate_account": { "title": "Activer le compte", "subtext": "Créez votre mot de passe pour activer le compte.", "submit": "Activer le compte", "cancel": "Refuser l'invitation", "password": "Mot de passe", "password_confirm": "Confirmer le mot de passe" }, "addresses": { "title": "Votre adresse", "default": "Par défaut", "add_new": "Ajouter une nouvelle adresse", "edit_address": "Éditer l'adresse", "first_name": "Prénom", "last_name": "Nom", "company": "Compagnie", "address1": "Adresse 1", "address2": "Adresse 2", "city": "Ville", "country": "Pays", "province": "Province", "zip": "Code postal", "phone": "Téléphone", "set_default": "Définir comme adresse par défaut", "add": "Ajouter l'adresse", "update": "Mettre à jour l'adresse", "cancel": "Annuler", "edit": "Éditer", "delete": "Supprimer", "delete_confirm": "Êtes-vous certain(e) de vouloir supprimer cette adresse?" }, "login": { "title": "Connexion", "desc": "Si vous avez un compte, connectez-vous avec votre adresse e-mail.", "email": "Courriel", "password": "Mot de passe", "forgot_password": "Mot de passe oublié?", "sign_in": "Se connecter", "guest_title": "Continuer en tant qu'invité", "guest_continue": "Continuer" }, "orders": { "title": "Historique des commandes", "order_number": "Commande", "date": "Date", "payment_status": "Statut du paiement", "fulfillment_status": "Statut du traitement de la commande", "total": "Total", "none": "Vous n'avez pas placé de commande à ce jour." }, "order": { "title": "Commande [[ name ]]", "date": "Placée le [[ date ]]", "cancelled": "Commande annulée le [[ date ]]", "cancelled_reason": "Motif: [[ reason ]]", "billing_address": "Adresse de facturation", "payment_status": "Statut du paiement", "shipping_address": "Adresse de livraison", "fulfillment_status": "Statut du traitement de la commande", "discount": "Rabais appliqué", "shipping": "Livraison", "tax": "Taxes", "product": "Produit", "sku": "SKU", "price": "Prix", "quantity": "Quantité", "total": "Total", "fulfilled_at": "Traitée le [[ date ]]", "subtotal": "Sous-total" }, "recover_password": { "title": "Réinitialiser votre mot de passe", "email": "Courriel", "submit": "Soumettre", "cancel": "Annuler", "subtext": "Nous vous ferons parvenir un courriel pour réinitialiser votre mot de passe.", "success": "Nous vous avons fait parvenir un courriel pour réinitialiser votre mot de passe." }, "reset_password": { "title": "Réinitialiser le mot de passe du compte", "subtext": "Entrez un nouveau mot de passe pour [[ email ]]", "submit": "Réinitialiser le mot de passe", "password": "Mot de passe", "password_confirm": "Confirmer le mot de passe" }, "register": { "title": "Créer un compte", "first_name": "Prénom", "last_name": "Nom", "email": "Courriel", "submit": "Créer", "password": "Mot de passe", "desc": "La création d'un compte est simple. Remplissez le formulaire ci-dessous." } }, "homepage": { "onboarding": { "product_title": "Le nom de votre produit", "product_description": "Cette partie est utilisée pour la fiche du produit. Parlez aux clients de l'allure, du ressenti et du style de votre produit. Ajoutez des détails sur la couleur, les matériaux utilisés, le dimensionnement, et où il a été fabriqué.", "collection_title": "Le nom de votre collection", "blog_title": "Le titre de votre publication", "blog_excerpt": "Votre magasin n'a encore rien bloggué. Un blog peut être utilisé pour parler des lancements de nouveaux produits, d'astuces, ou d'autres nouvelles que vous voulez partager avec vos clients. Vous pouvez regarder le blog d'e-commerce de Shopify pour trouver de l'inspiration et des conseils pour votre propre magasin et blog.", "blog_author": "Nom de l'auteur", "no_content": "Cette section ne contient actuellement aucun contenu. Ajoutez-en en utilisant la barre latérale." } }, "layout": { "navigation": { "search": "Recherche", "toggle": "développer\/réduire", "expand": "révéler", "collapse": "fermer", "all_categories": "toutes catégories" }, "cart": { "title": "Panier", "items_count": { "one": "item", "other": "items" } }, "customer": { "account": "Compte", "log_out": "Se déconnecter", "logout": "Se déconnecter", "log_in": "Se connecter", "create_account": "Créer un compte", "sign_up": "S'inscrire", "wishlist": "Liste de souhaits" }, "footer": { "social_platform": "[[ name ]] sur [[ platform ]]" }, "list_page": { "grid": "La grille", "list": "Liste" } }, "products": { "product": { "regular_price": "Prix régulier", "sold_out": "Épuisé", "unavailable": "Non disponible", "on_sale": "Solde", "quantity": "Quantité", "add_to_cart": "Ajouter au panier", "back_to_collection": "Retour à [[ title ]]", "related_title": "Produits connexes", "qty_increase": "Augmenter", "qty_decrease": "Diminution", "deal_days": "Journées", "deal_hours": "Heures", "deal_minutes": "Minutes", "deal_second": "Seconde", "select_option": "Sélectionner une option", "add_to_wishlist": "Ajouter à la liste de souhaits", "add_to_review": "Ajouter à la critique", "first_review": "Soyez le premier avis", "compare_success_msg": "[[ product_title ]] a ajouté à la boîte de comparaison réussie", "compare_exist_msg": "[[ product_title ]] existe dans la boîte de comparaison", "compare_cart_msg": "[[ product_title ]] a ajouté à la liste de souhaits réussie", "compare_remove_msg": "[[ product_title ]] a été supprimé de la boîte de comparaison", "comparing_box": "Boîte de comparaison", "compare_no_items": "Il n'y a aucun élément dans la boîte de comparaison", "wishlist_success_msg": "[[ product_title ]] a ajouté à la liste de souhaits réussie", "wishlist_exist_msg": "[[ product_title ]] existe dans la liste de souhaits", "wishlist_cart_msg": "[[ product_title ]] a ajouté au panier", "wishlist_box": "Liste de souhaits", "wishlist_remove_msg": "[[ product_title ]] a été retiré de la liste de souhaits", "wislist_no_items": "Il n'y a aucun élément dans la liste de souhaits", "upsell_cart_msg": "\"[[ product_title ]]\" a ajouté à la liste de souhaits réussie", "upsell_block_title": "Souvent acheté avec \"[[ product_title ]]\"", "upsell_cart_qty": "[[ count ]] article", "upsell_product_page_title": "Vous aimerez peut-être aussi ces produits", "upsell_checkout_btn": "Caisse", "share": "Partager le produit", "share_on_facebook": "Partager sur Facebook", "share_on_twitter": "Partager sur Twitter", "share_on_pinterest": "Partager sur Pinterest", "share_on_google": "Partager sur Google+", "share_on_linkedin": "Partager sur LinkedIn", "availability": "Disponibilité", "in_stock": "En stock", "out_of_stock": "En rupture de stock", "quick_overview": "Rapide vue d'ensemble", "details": "Détails", "reviews": "Avis", "tags": "Tags du produit", "options": "Les options", "vendor": "Vendeur", "features": "Les traits", "size_chart": "Tableau des tailles", "sale_left_text":"[[ sales ]] VENDU. SE DÉPÊCHER! SEULEMENT QUELQUES GAUCHE!", "checkout_text": "Paiement sécurisé et approuvé avec", "quick_view_details": "Voir les détails", "open_light_gallery": "Cliquez ici pour ouvrir les images de la galerie" }, "upsell": { "recommend_text": "Quelqu'un a acheté un", "minute_ago": "il y a quelques minutes" } }, "gift_cards": { "issued": { "title_html": "Votre carte-cadeau [[ shop ]] d'une valeur de [[ value ]]!", "subtext": "Voici votre carte-cadeau!", "disabled": "Désactivée", "expired": "Expirée le [[ expiry ]]", "active": "Expire le [[ expiry ]]", "redeem_html": "Entrez ce code lors du paiement pour utiliser votre [[ value ]] carte-cadeau", "shop_link": "Boutique", "print": "Imprimer ce bon d'achat", "remaining_html": "[[ balance ]] restant", "add_to_apple_wallet": "Ajouter à Apple Wallet" } }, "date_formats": { "month_day_year": "%d %B, %Y" } } }